BrainStorm Sessie Interieur en Tuin

Brainstorm Sessie Interieur en Tuin

NIEUW!! Brainstorm Sessie Interieur en Tuin

“Wil jij je interieur nieuw leven inblazen?
Boek dan nu een persoonlijke Brainstorm Sessie Interieur en Tuin! In slechts 50 minuten bespreken we jouw wensen, eisen en stijlvoorkeuren. Samen creëren we een interieurschets die perfect bij jou en jouw huis past. Van lay-out tot ideale indeling, we zorgen ervoor dat je een levendig beeld krijgt van hoe jouw interieur jouw leefstijl kan weerspiegelen. Ontdek hoe je met materiaalgebruik en styling de sfeer kunt versterken!

Wil je jouw huis transformeren tot een oase van rust, schoonheid en functionaliteit? Wij nodigen je graag uit voor onze persoonlijke BrainstormSessie Interieur en Tuin, gehost vanuit ons kantoor in het schilderachtige Harderwijk.

Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke en geconcentreerde benadering. Tijdens de sessie hebben zowel Bianca als Ilse een eigen werkplek om diepgaand met jou te brainstormen over de ideale invulling van je interieur. Of je nu droomt van een Boutique interieur of een Eclectisch interieur,
wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Onze BrainstormSessie duurt 50 minuten en is eenvoudig te boeken door ons een berichtje te sturen. Voor een vruchtbare sessie is goede voorbereiding essentieel. Neem de afmetingen van je woning mee, samen met recente foto’s en voorbeelden van interieurs die je aanspreken. De kosten bedragen 85,00 per sessie en onze agenda vult zich snel, dus wees er snel bij!

Stuur me een bericht om te boeken. 

Nieuwe data: 
Zaterdag 20 april 2024
Zaterdag 25 mei 2024
Zaterdag 22 juni 2024

📍 Locatie: Drielandendreef 42, 3845 CA Harderwijk

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan voor het interieur van je dromen!


Klik hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *