ILSE DERKS

persoonlijk – betrokken – samen – mix van stijlen – creatief – lef – denk in mogelijkheden.
Hi,
Als tiener liep ik langs een bloemenwinkel in Arnhem, wat zag dat er geweldig uit en het rook zo lekker. Toen wist ik het: ik wilde in een bloemenwinkel werken.
Met veel plezier ging ik naar de tuinbouwschool (bloemschikken/binden) in Nijmegen en heb ik 1 jaar Meester-binden (de kunstopleiding voor bloemisten gevolgd.) Zo gaaf!
Uiteindelijk een aantal jaar in bloemenwinkels gewerkt. Dit is mijn basis van ‘het creëren’. In gesprek gaan met een klant om te weten te komen, wat ze mooi vindt en dan het creëren met bloemen.
Maar er kwam bij mij een allergie voor bloemen tevoorschijn. Met kapotte handen boeketten maken, was erg pijnlijk.

Met omzwervingen wilde ik weer creatief bezig zijn en ik ben begonnen met een opleiding interieurontwerperstylist. Het kleurgebruik uit de bloemenwinkel komt erg goed van pas. Net als het inleven wat past qua stijl bij iemand. Ik voel me als een vis in het water.
Het vertalen van smaak en stijl, gaat als vanzelf, net als de boeketten maken vroeger. Het op zoek gaan, naar iets wat de klant helemaal geweldig vindt en zich daarbij helemaal goed voelt. Het voelt als “op het lijf geschreven”.
Het mixen van stijlen, kijkend naar de persoon en het woonhuis en woonruimtes. Deze goed te combineren, zodat je fijn kan wonen, op jouw manier.

Een interieur spannend maken, binnen de stijl en smaak van de klant.

Inmiddels werk ik al sinds 2011 als interieurontwerper- en stylist voor veel particulieren en bedrijven. Qua interieur ben ik van mening: blijf bij jezelf en creëer je eigen stijl.

Als zelfstandig interieurontwerper / stylist kan ik met mijn inlevingsvermogen en expertise, goed inbeelden, hoe het interieur persoonlijker kan zijn. Het interieur verandert dus – in een fijne leefomgeving, dat zo vertrouwd en vanzelfsprekend ” jij ” uitstraalt.

Wil je meer weten? bel of mail me.
Groetjes Ilse Derks

CONTACTINFORMATIE

Van Ingenweg 25
6871 EM Renkum

T: 06 55946696
E: info@studioderks.nl

Privacyverklaring >

Pin It on Pinterest

Share This