Interieuradvies VTwonen en design beurs 2022 in Vijfhuizen

Al diverse keren heb ik advies mogen geven op de VTwonen en design beurs. Dit keer( 2022), wordt het in Vijfhuizen in de buurt van Amsterdam gehouden. Ik heb weer veel mensen kunnen helpen met een persoonlijk interieuradvies. De afspraak kon je via de site van de VTwonen en design beurs inplannen. De plannen voor de beurs heb ik gezien en het wordt ontzettend leuk en groot! Het wordt dit jaar gehouden in Expo Greater Amsterdam, in Vijfhuizen.(Voorheen Expo Haarlemmermeer) Op woensdag 5, donderdag 6, zaterdag 8 en zondag 9 oktober ben ik aanwezig. Wie weet spreken we elkaar! Tijdens de VT Wonen& Design beurs heb ik dit jaar interieuradvies gegeven voor diverse woonkamers, keukenontwerp, meedenken met de stijl voor een badkamer, een indeling voor een tuinontwerp. Zo leuk om in de woonstijl advies te geven, waar men gelukkig van wordt. Dus veel mixen van stijlen: Modern, Scandinavisch, Industrieel en Landelijk.