INTERIEURADVIES

REVIEW

Esther
Kleur-, interieur- en stylingadvies voor praktijkruimte:
“Ik word helemaal blij van de praktijkruimte, het wordt zo mooi!”
*
Kees
Quickscan interieuradvies: “Mijn ouders  vonden het cadeau: de QuickScan interieuradvies allebei erg waardevol, er gaat zeker iets mee gedaan worden”.
*
Freddy
Compleet Interieurontwerp woonkamer:
“Hoe krijg je het voor elkaar, om dit voor ons te bedenken! We zijn er ontzettend blij mee”
*
Marieke
Quickscan interieuradvies:  “7 jaar geleden heb je me eens een kleurenadvies gegeven en ik ben nog steeds heel blij met mijn kleuren.. Maar nu heb ik hulp nodig voor de 1e verdieping”
*
Jan
Quickscan interieuradvies;  “We genieten eigenlijk nog van jouw aanpak en adviezen. Dit was echt wat we nodig hadden.”
*
Kitty
Keukenontwerp: “Ilse luistert goed en leeft zich in. Ze is creatief, oplossingsgericht! Het keukenontwerp is echt iets heel anders uitgekomen dan we zelf gedacht hadden”.
*
Kaemingk
Fotostyling: De foto’s zijn prachtig geworden! Geslaagd project was het! Hoorde al dat het wel koude dagen waren, maar dat is er niet aan af te zien. Dank voor je styling hulp!
*
Ingeborg
Kleur en stylingadvies Woonkeuken:
“De keuken is zo’n prettige leefruimte geworden. Door je adviezen is het geluid nu ook prettig in een ruimte met allemaal harde materialen.
*
Veronique
Mijn man en ik hadden moeite om in ons nieuwe huis samen tot mooie kleuren te komen voor de woonkamer. Na een kleuradvies van Ilse waren we eruit. Nu deze kleuren op de muren zitten voelt het echt als ons huis en het is elke dag weer genieten. Enorm blij met het fijne contact met Ilse, ze is adequaat en voelt goed aan wat we zochten maar nog niet wisten. Dank!

*
Geurtje
We zijn blij met het kleurenadvies van Ilse, zo komt de woonkamer rustig over. Ilse heeft alle tijd genomen om te zorgen dat balans terugkomt met ons interieur. Dankzij Studio Derks is onze kamer één geheel geworden

We zijn zeer tevreden over de communicatie en het ontwerp dat is gemaakt.
*

 

 

 

“Gewerkt voor particulieren o.a. in: Renkum, Oosterbeek, Arnhem, Lunteren, Barneveld, Wageningen, Huissen, Dronten, Hillegom, Heteren, Almere, Ede, Arnhem.

Zakelijke klanten o.a.  Isric, Kaemingk,
Garden Impressions, Karwei, Gamma, Histor, Flexa, Noordendijck, D’ Oude Bloemensmidse, VTwonen&Design beurs, In de Wolken Festival, Stark Totaal B.V.

 

interieurontwerp zithoek, 3D in Sketchup

CONTACTINFORMATIE

Van Ingenweg 25
6871 EM Renkum

T: 06 55946696
E: info@studioderks.nl

Privacyverklaring >

Pin It on Pinterest

Share This