Contactgegevens

Wil je meer weten over interieur- en / of stylingadvies, wat ik voor je kan doen of wat de kosten zijn? Mail me, vertel me waar je tegenaan loopt, stuur een paar foto’s mee. Dan overleggen we of we doen vrijblijvend een bakkie.

Adresgegevens

Van Ingenweg 25, 6871 EM Renkum

Mailadres

info@studioderks.nl

Of vul het contactformulier in!

Veelgestelde vragen

Omdat het fijn is om te sparren met een professional, die je smaak en woonstijl kan samenvoegen tot een fijne woonhuis. Die begrijpt wat je woonwensen zijn. Een plan maakt volledig afgestemd op jou smaak en je huis. Niet gebonden is aan 1 woonstijl of merk. Alle ideeën uitwerkt, zodat het allemaal bij elkaar past. Ik unieke en creatieve oplossingen bedenk voor jou.

Het is juist kosten- en tijdbesparend, doordat als interieurontwerper ik voor jou op zoek ga naar de juiste meubelen, en de mooiste combinaties maak. Zo voorkom je miskopen, bespaar je tijd en keuzestress met mijn professioneel advies. Denk aan bv. die prachtige bank die je leuk vindt, ik help je bij het beoordelen van de afmetingen en de match met je woonstijl!

Absoluut! Studio Derks helpt je bij het ontdekken van jouw unieke woonstijl. Samen bespreken we je woonwensen en eisen, wat duidelijk wordt wat je wel en niet wilt. Geen idee is te groot of te klein. Laat me je begeleiden op de reis naar jouw droominterieur!

 
 

Mijn adviezen zijn divers en ik heb ervaring met een breed scala aan woonstijlen. Of het nu gaat om een ​​mix van modern, landelijk, industrieel of vintage, ik help je graag. Door het toevoegen van speciale elementen krijgt jouw interieur een uniek karakter. Bij aanpassen van indeling komen bestaande meubels beter tot hun recht, terwijl ik een andere keer een vintage” oud glas-in-loodraam” als roomdivider adviseer. Bij Studio Derks creëren we een interieur dat echt bij jou past!

 
 

Over het algemeen moet je rekenen op 2 tot 3 maanden. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, namelijk de grootte van de opdracht, de ruimte in mijn agenda en de communicatie.

 
 

Dat hangt af van je wensen en het gewenste advies. Soms is het handig om al in een vroeg stadium een interieuradvies/interieurontwerp te bespreken. Ik kan met je meedenken en ontwerpen, zodat belangrijke aspecten zoals stopcontacten, indeling en de positie van de keuken, badkamer optimaal worden meegenomen tijdens de (ver)bouw. Verbeter je woongenot door slimme keuzes te maken!