Interieuradvies

Maak van je huis een droomhuis met Studio Derks!
Hou je van een eclectisch interieur, maar vindt je het lastig om het toe te passen?
Misschien verschillen jij en je partner van smaak en vinden jullie het moeilijk om tot een gezamenlijke woonstijl te komen. Of ben je bezig met het kopen of verbouwen van een huis en vind je de praktische indeling een uitdaging?

Ik help je graag bij het creëren van een stijlvol en functioneel interieur dat naadloos aansluit bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Of het nu gaat om een enkele ruimte of je hele woning, ik bied op maat gemaakt interieuradvies dat jouw visie tot leven brengt. Ik luister naar jouw wensen, analyseer de ruimte en houd rekening met je budget. Op basis hiervan ontwikkel ik een uniek ontwerpconcept dat jouw interieur transformeert tot een ware blikvanger.

Een eclectisch interieur is een woonstijl waarbij je de mooiste elementen uit verschillende stijlen combineert, waardoor het een spannend geheel wordt. Als interieurontwerper zorg ik voor een goede mix tussen verschillende stijlen en tussen oud en nieuw, met aandacht voor een harmonieus geheel.
Mijn interieuradvies omvat het selecteren van de juiste kleurenpaletten, het kiezen van stijlvolle meubels en accessoires, het optimaliseren van de indeling en het creëren van een samenhangend geheel. Ik geef je praktische tips en inspiratie om je interieur te verbeteren en je persoonlijke stijl te versterken.

Bij Studio Derks streef ik naar kwaliteit en vakmanschap. Ik werk samen met betrouwbare leveranciers en selecteren hoogwaardige materialen om een duurzaam resultaat te garanderen. Mijn doel is om een interieur te creëren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en comfortabel.

Een interieurontwerp betekent niet per se dat alle meubels vervangen moeten worden; ik ben voorstander van het mixen van bestaande meubelen en geef eventuele suggesties om een complete nieuwe look te creëren.

Is het tijd om jouw interieur aan te pakken?
Neem contact op met Ilse Derks en ontdek hoe mijn interieuradvies jouw ruimte kan transformeren tot een ware weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en stijl. Samen creëren we een interieur waar je elke dag van kunt genieten.

Interieurontwerp

Interieuradvies aan huis

Fase 1: Concept ontwerp

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en eisen om te weten hoe je woont en wat je wensen zijn voor je tuin. Met deze informatie maak ik een offerte. Na goedkeuring hiervan ga ik voor je aan de slag. Ik maak één of meerdere concept ontwerpen, die de basis vormen voor het verdere ontwerp. We bekijken samen de verschillende ideeën, kijken naar de indeling en bespreken de voors en tegens. Hieruit ontstaat een duidelijk beeld waarmee ik verder kan met het ontwerp.

Fase 3: Definitief ontwerp

Het is het grote moment: alles komt samen! Het ontwerp en de stalen liggen nu voor je op tafel en in het 3D-ontwerp op de computer krijg je een realistisch beeld van de indeling. Van terras en beplanting, nu voel je de sfeer van de tuin, waar alles bij elkaar komt.

Fase 2: Tussentijds ontwerp

Het ontwerp krijgt steeds meer vorm. Na het eerste concept overleg zijn de ideeën samengevoegd en zijn we weer een stap verder in het proces. Omdat het maatwerk is en afgestemd op jullie wensen, bespreken we praktische zaken indien nodig. Zo heb ik nu meer informatie en hebben jullie een beter idee van hoe het ontwerp eruit kan komen te zien.

Fase 4: Realisatie en styling

Tijd om aan de slag te gaan! Of je het nu zelf doet of met mijn hulp, alles staat op papier en het volgen van het lijstje is makkelijk. Van harde materialen tot verlichting en beplanting, alles is duidelijk beschreven en kan op jouw tempo worden uitgevoerd. Na de basis zijn de meubels aan de beurt en als laatste de styling, het puntje op de i voor het complete plaatje. Onthoud dat jouw tuin om in te leven is, geen showroom. Geniet ervan!

Review

Esther
Kleur-, interieur- en stylingadvies voor praktijkruimte
Lees verder
“Ik word helemaal blij van de praktijkruimte, het wordt zo mooi!”
Kees
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
“Mijn ouders vonden het cadeau: de QuickScan interieuradvies allebei erg waardevol, er gaat zeker iets mee gedaan worden”.
Freddy
Compleet Interieurontwerp woonkamer
Lees verder
Een interieurontwerp gemaakt met indeling, kleur en materiaaladvies. Maar ook meegedacht om een persoonlijke wand met familiefoto’s zo te integreren, dat het een mooi geheel werd. “Hoe krijg je het voor elkaar, om dit voor ons te bedenken! We zijn er ontzettend blij mee”
Marieke
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
De hal en trappenhuis was nu aan de beurt om geschilderd te worden. “7 jaar geleden heb je me eens een kleurenadvies gegeven en ik ben nog steeds heel blij met mijn kleuren.. Maar nu heb ik hulp nodig voor de 1e verdieping”
Jan
Quickscan interieuradvies aan huis:
Lees verder
Kleur en indelingadvies voor de woonkamer. “We genieten eigenlijk nog van jouw aanpak en adviezen. Dit was echt wat we nodig hadden.”
Kitty
Keukenontwerp
Lees verder
“Ilse luistert goed en leeft zich in. Ze is creatief, oplossingsgericht! Het keukenontwerp is echt iets heel anders uitgekomen dan we zelf gedacht hadden”.
Kaemingk
Fotostyling voor brochures
Lees verder
De foto’s zijn prachtig geworden! Geslaagd project was het! Hoorde al dat het wel koude dagen waren, maar dat is er niet aan af te zien. Dank voor je styling hulp!
Ingeborg
Interieurontwerp leefkeuken en woonkamer:
Lees verder
“De keuken is zo’n prettige leefruimte geworden. Door je adviezen is het geluid nu ook prettig in een ruimte met allemaal harde materialen."
Veronique
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
Mijn man en ik hadden moeite om in ons nieuwe huis samen tot mooie kleuren te komen voor de woonkamer. Na een kleuradvies van Ilse waren we eruit. Nu deze kleuren op de muren zitten voelt het echt als ons huis en het is elke dag weer genieten. Enorm blij met het fijne contact met Ilse, ze is adequaat en voelt goed aan wat we zochten maar nog niet wisten. Dank!
Geurtje
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
We zijn blij met het kleurenadvies van Ilse, zo komt de woonkamer rustig over. Ilse heeft alle tijd genomen om te zorgen dat balans terugkomt met ons interieur. Dankzij Studio Derks is onze kamer één geheel geworden We zijn zeer tevreden over de communicatie en het ontwerp dat is gemaakt.
Marten
Interieurontwerp woonkamer
Lees verder
Door de Ilse te betrekken in onze plannen zijn we tot een compleet geheel gekomen, waarbij alles bij elkaar past. Bedankt
Anja
Interieurontwerp woonkamer
Lees verder
Wij weten heel goed wat wij wel en niet mooi vinden. Maar wij hadden geen idee hoe wij dit in ons interieur moesten toepassen. Ilse heeft ons daar heel goed bij geholpen en ons handvatten gegeven voor het uitzoeken van kleuren en materialen en voor de indeling van onze woonkamer en keuken. Gewerkt voor particulieren o.a. in: Renkum, Oosterbeek, Arnhem, Lunteren, Barneveld, Wageningen, Huissen, Dronten, Hillegom, Heteren, Almere, Ede, Arnhem. Zakelijke klanten o.a. Isric, Kaemingk, Garden Impressions, Karwei, Gamma, Histor, Flexa, Noordendijck, D’ Oude Bloemensmidse, VTwonen & Design beurs, In de Wolken Festival, Stark Totaal B.V.
Vorige
Volgende

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.