Interieurontwerp

Maak van jouw huis een droomhuis met Studio Derks!

Ben je van plan om een (nieuwbouw)huis te kopen of te verbouwen? Maar merk je dat de praktische indeling een uitdaging is of dat jij en je partner het lastig eens kunnen worden over de perfecte woonsmaak? Maak je geen zorgen! Bij mij ben je aan het juiste adres.

Jouw huis moet een weerspiegeling zijn van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Met mijn expertise en creatieve oplossingen, zorg ik ervoor dat je huis volledig aan jouw wensen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een efficiënte indeling, harmonie in smaken en stijlen, of een geheel nieuwe look voor je interieur.

Ik geloof dat een huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een plek vol herinneringen, comfort en inspiratie. Daarom neem ik de tijd om naar jou te luisteren, jouw visie te begrijpen en met mijn expertise te komen tot een uniek en functioneel ontwerp.

Met mijn inlevingsvermogen en expertise kan ik van een mix aan woonstijlen, een mooi interieur creëren, zodat jij kunt genieten van een fijne leefomgeving.

Ik bied waardevolle tips en deskundig advies om jou te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. 
Voor ik aan de slag ga, wil ik graag al je wensen weten.

Met alle informatie ga ik aan de slag en maak een mooi en goed ontwerp voor jou.

Met behulp van een 3D programma breng ik het interieurontwerp tot leven, zodat je een realistisch beeld krijgt van het resultaat. Het doordachte en sfeervolle ontwerp stem ik volledig af op jullie wensen en presenteer ik tijdens een mondelinge toelichting.
Een goede indeling, met meubels, verlichting, stoffering en behang en je favoriete kastje op de juoste plek. Hetgeen jij nodig hebt, daarmee ga ik aan de slag.

De investering voor een compleet interieurontwerp: verschilt per opdracht. Dit is afhankelijk van de grootte van de opdracht.
De tijdsduur voor een interieurontwerp: van 6 tot 8 weken. Dit is afhankelijk van verschillende factoren.

Alleen een indelingsontwerp, een keuken of badkamerontwerp? Ook dat kan! 
3DTEkeningInterieurontwerp

Fase 1: Concept ontwerp

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en eisen om te weten hoe je woont en wat je wensen zijn voor de woonruimte(s) die je wilt aanpakken. Met deze informatie maak ik een offerte. Na goedkeuring hiervan ga ik voor je aan de slag. Ik maak een moodboard om de sfeer weer te geven, één of twee concept ontwerpen, die de basis vormen voor het verdere ontwerp. We bekijken samen de verschillende ideeën, kijken naar de indelingen en bespreken het conceptontwerp. Hieruit ontstaat een duidelijk beeld waarmee ik verder kan met het ontwerp.

Fase 3: Definitief ontwerp

Het is het grote moment: alles komt samen! Het ontwerp en de stalen liggen nu voor je op tafel en in het 3D-ontwerp op de computer krijg je een realistisch beeld van de indeling. Van vloer tot gordijn voel je de sfeer van de ruimte, waar alles bij elkaar komt.

Fase 2: Tussentijds ontwerp

Het ontwerp krijgt steeds meer vorm. Na het eerste concept overleg zijn de ideeën samengevoegd en zijn we weer een stap verder in het proces. Omdat het maatwerk is en afgestemd op jullie wensen, bespreken we praktische zaken indien nodig. Zo heb ik nu meer informatie en hebben jullie een beter idee van hoe het ontwerp eruit kan komen te zien.

Fase 4: Realisatie en styling

Tijd om aan de slag te gaan! Met alles keurig gedocumenteerd, volg je eenvoudig het lijstje: welke kleur waar, de perfecte vloer, en gordijnen naar keuze. Neem het stap voor stap, op jouw tempo. de basis is gelegd, kom de meubels aan bod. En vergeet de kers op de taart niet: de styling voor dat totale plaatje. Vergeet niet te genieten van jouw eigen, unieke leefruimte!