Interieurontwerp

Verbouwen / nieuwbouw

Wanneer je bezig bent met een verbouwingsproject, sta je voor tal van belangrijke keuzes. Het optimaliseren van de ruimtelijke indeling, het garanderen van voldoende natuurlijke verlichting in je huis en het overwegen van aanpassingen aan bv. je keuken zijn enkele van de cruciale aspecten waarbij ik je graag ondersteun.

Ik bied waardevolle tips en deskundig advies om jou te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. 
Voor ik aan de slag ga, wil ik graag al je wensen en eisen weten.

Met alle informatie ga ik aan de slag en maak een mooi en goed ontwerp voor jou.

Het is van groot belang om dit proces tijdig te starten, om eventuele latere aanpassingen te voorkomen en jouw renovatie soepel te laten verlopen.

Indeling
Of je nu alleen de indeling wilt verbeteren, de juiste kleuren zoeken of zoeken naar een volledig interieurontwerp, ik help je graag.

Met mijn inlevingsvermogen en expertise
kan ik snel een persoonlijk interieur creëren, zodat jij kunt genieten van een fijne leefomgeving.

Het mixen van woonstijlen
is een veelvoorkomende trend en zorgt voor een levend interieur. Ik help je graag om een goede balans te creëren.

Met behulp van een 3D programma breng ik het interieurontwerp tot leven, zodat je een realistisch beeld krijgt van het resultaat. Het doordachte en sfeervolle ontwerp stem ik volledig af op jullie wensen en presenteer ik tijdens een mondelinge toelichting.

Het ontwerp werk ik overzichtelijk uit en je krijgt het ook digitaal.
De investering voor een compleet interieurontwerp: vanaf €2250.00 incl. BTW.
voor een gemiddelde woonkamer/ eetkamer en keuken.

Alleen een indelingsontwerp, een keuken of badkamerontwerp? Dat kan natuurlijk ook!

Wil je een persoonlijk interieurontwerp en advies? Stuur me een mail naar: info@studioderks.nl met een korte beschrijving wat het project en wat je wensen zijn. Met foto’s en van de bestaande ruimte.
Of bel me: 06-559 46 696

3DTEkeningInterieurontwerp

Fase 1: Concept ontwerp

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en eisen om te weten hoe je woont en wat je wensen zijn voor de woonruimte(s) die je wilt aanpakken. Met deze informatie maak ik een offerte. Na goedkeuring hiervan ga ik voor je aan de slag. Ik maak een moodboard om de sfeer weer te geven, één of twee concept ontwerpen, die de basis vormen voor het verdere ontwerp. We bekijken samen de verschillende ideeën, kijken naar de indelingen en bespreken het conceptontwerp. Hieruit ontstaat een duidelijk beeld waarmee ik verder kan met het ontwerp.

Fase 3: Definitief ontwerp

Het is het grote moment: alles komt samen! Het ontwerp en de stalen liggen nu voor je op tafel en in het 3D-ontwerp op de computer krijg je een realistisch beeld van de indeling. Van vloer tot gordijn voel je de sfeer van de ruimte, waar alles bij elkaar komt.

Fase 2: Tussentijds ontwerp

Het ontwerp krijgt steeds meer vorm. Na het eerste concept overleg zijn de ideeën samengevoegd en zijn we weer een stap verder in het proces. Omdat het maatwerk is en afgestemd op jullie wensen, bespreken we praktische zaken indien nodig. Zo heb ik nu meer informatie en hebben jullie een beter idee van hoe het ontwerp eruit kan komen te zien.

Fase 4: Realisatie en styling

Tijd om aan de slag te gaan! Met alles keurig gedocumenteerd, volg je eenvoudig het lijstje: welke kleur waar, de perfecte vloer, en gordijnen naar keuze. Neem het stap voor stap, op jouw tempo. de basis is gelegd, kom de meubels aan bod. En vergeet de kers op de taart niet: de styling voor dat totale plaatje. Vergeet niet te genieten van jouw eigen, unieke leefruimte!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.