Fotostyling

Ontdek de magie van fotostyling met een professionele stylist!

Bij productfotografie draait alles om het creëren van beelden die de aandacht trekken, de persoonlijke prikkels en de essentie van jouw producten perfect weergeven. Een ervaren stylist speelt een cruciale rol.

Als stylist breng ik de juiste elementen samen om jouw producten te laten schitteren.

Van het selecteren van de perfecte achtergrond en accessoires tot het zorgvuldig positioneren van elk item, elk detail wordt met zorg en oog voor esthetiek afgestemd.

Ik begrijp dat elk product zijn eigen unieke verhaal heeft en ik zorg ervoor dat dit verhaal visueel tot leven komt. Door de juiste kleuren, texturen en composities te gebruiken, combineer ik een visuele beleving die de juiste emoties oproepen bij jouw doelgroep.

Samen met een team van professionals werk ik nauw samen om de perfecte belichting, sfeer en compositie te bereiken. Met oog voor detail en passie voor mijn vak, zorg ik ervoor dat elk beeld een kunstwerk wordt dat de kwaliteit en uitstraling van jouw producten verbetert.

Laat mij jouw productfotografie naar een hoger niveau tillen met mijn expertise in fotostyling. Samen creëren we beelden die indruk maken, inspirerend en jouw merk naar voren laten springen.

Foto rechts: Kaemingk B.V.
Fotograaf: Rolinda Windhorst
Styling: Studio Derks

Fotostyling StudioDerks i.o.v. Keamingk

Review

Esther
Kleur-, interieur- en stylingadvies voor praktijkruimte
Lees verder
“Ik word helemaal blij van de praktijkruimte, het wordt zo mooi!”
Kees
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
“Mijn ouders vonden het cadeau: de QuickScan interieuradvies allebei erg waardevol, er gaat zeker iets mee gedaan worden”.
Freddy
Compleet Interieurontwerp woonkamer
Lees verder
Een interieurontwerp gemaakt met indeling, kleur en materiaaladvies. Maar ook meegedacht om een persoonlijke wand met familiefoto’s zo te integreren, dat het een mooi geheel werd. “Hoe krijg je het voor elkaar, om dit voor ons te bedenken! We zijn er ontzettend blij mee”
Marieke
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
De hal en trappenhuis was nu aan de beurt om geschilderd te worden. “7 jaar geleden heb je me eens een kleurenadvies gegeven en ik ben nog steeds heel blij met mijn kleuren.. Maar nu heb ik hulp nodig voor de 1e verdieping”
Jan
Quickscan interieuradvies aan huis:
Lees verder
Kleur en indelingadvies voor de woonkamer. “We genieten eigenlijk nog van jouw aanpak en adviezen. Dit was echt wat we nodig hadden.”
Kitty
Keukenontwerp
Lees verder
“Ilse luistert goed en leeft zich in. Ze is creatief, oplossingsgericht! Het keukenontwerp is echt iets heel anders uitgekomen dan we zelf gedacht hadden”.
Kaemingk
Fotostyling voor brochures
Lees verder
De foto’s zijn prachtig geworden! Geslaagd project was het! Hoorde al dat het wel koude dagen waren, maar dat is er niet aan af te zien. Dank voor je styling hulp!
Ingeborg
Interieurontwerp leefkeuken en woonkamer:
Lees verder
“De keuken is zo’n prettige leefruimte geworden. Door je adviezen is het geluid nu ook prettig in een ruimte met allemaal harde materialen."
Veronique
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
Mijn man en ik hadden moeite om in ons nieuwe huis samen tot mooie kleuren te komen voor de woonkamer. Na een kleuradvies van Ilse waren we eruit. Nu deze kleuren op de muren zitten voelt het echt als ons huis en het is elke dag weer genieten. Enorm blij met het fijne contact met Ilse, ze is adequaat en voelt goed aan wat we zochten maar nog niet wisten. Dank!
Geurtje
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
We zijn blij met het kleurenadvies van Ilse, zo komt de woonkamer rustig over. Ilse heeft alle tijd genomen om te zorgen dat balans terugkomt met ons interieur. Dankzij Studio Derks is onze kamer één geheel geworden We zijn zeer tevreden over de communicatie en het ontwerp dat is gemaakt.
Marten
Interieurontwerp woonkamer
Lees verder
Door de Ilse te betrekken in onze plannen zijn we tot een compleet geheel gekomen, waarbij alles bij elkaar past. Bedankt
Anja
Interieurontwerp woonkamer
Lees verder
Wij weten heel goed wat wij wel en niet mooi vinden. Maar wij hadden geen idee hoe wij dit in ons interieur moesten toepassen. Ilse heeft ons daar heel goed bij geholpen en ons handvatten gegeven voor het uitzoeken van kleuren en materialen en voor de indeling van onze woonkamer en keuken. Gewerkt voor particulieren o.a. in: Renkum, Oosterbeek, Arnhem, Lunteren, Barneveld, Wageningen, Huissen, Dronten, Hillegom, Heteren, Almere, Ede, Arnhem. Zakelijke klanten o.a. Isric, Kaemingk, Garden Impressions, Karwei, Gamma, Histor, Flexa, Noordendijck, D’ Oude Bloemensmidse, VTwonen & Design beurs, In de Wolken Festival, Stark Totaal B.V.
Vorige
Volgende