Interieuradvies - aan - huis.

OKTOBER WOONMAAND AANBIEDING 2023 
B
oek vóór 31 oktober een interieuradvies aan huis voor slechts €295!**

Hoe fijn is het, te kunnen sparren met iemand, die je woonstijl begrijpt en bijpassende tips aanreikt.

Hou je een eclectisch interieur, het klopt nog niet helemaal ? Sparren over de indeling, kleuren  en materialen? Plannen voor een verbouwing, keuken of badkamer? Je hebt mooie decoratie, maar de styling lukt je niet?
Mooi moment voor een interieuradvies-an-huis!

Wil je sparren met een professional? Tijdens het Interieuradvies – aan – huis, bespreken we al je vragen over je interieur. Nu kun je al je woonvragen stellen! We brainstormen over je interieur, lossen knelpunten op en ik beantwoorden al je vragen.
Verzamel van te voren afbeeldingen, (wat je mooi vindt) materialen en noteer al je vragen.

Ik adviseer je, afgestemd op jou wensen en woonstijl. Ter plekke maak ik schetsen en teken op schaal de mogelijke indeling(en) ideeën.

Door mijn werkwijze, krijg ik snel in beeld, wat je smaak en woonstijl is. Dit vormt de basis om goed advies te kunnen geven. Een interieur waar jij je prettig bij voelt.
Hoeveel uren er nodig zijn voor het interieuradvies-aan-huis, is afhankelijk vande tijd die we nodig hebben. Tijdsduur begint bij 2 uur. 

TIP: Ook een geweldig cadeau voor de feestdagen in december of als verjaardagscadeau voor je ouders!

**Investering:  vanaf €295,- 
incl. BTW. Exclusief reiskosten €0.50 per km buiten een straal van 25 km van Renkum.

Werkwijze

Duur: vanaf 2 uur
Investering:  vanaf €395,- 
incl. BTW. Exclusief reiskosten €0.50 per km buiten een straal van 25 km van Renkum.

Werkwijze Studio Derks

Fijn wonen willen we allemaal.
Maar soms heb je hulp nodig om het interieur tot een compleet en fijn geheel te maken.

Met mijn kennis en expertise kan ik je daarbij helpen. Je interieur verandert zo in “een fijne leefomgeving”, dat zo vertrouwd en vanzelfsprekend ” jij” uitstraalt. Ik zorg voor een op jou afgestemde, complete combinatie waar jij gelukkig, blij en warm van wordt. Of je nu van Modern, Industrieel, Retro en Landelijk houdt, of een mix ervan? Geen probleem, door mijn werkwijze kom ik er gauw achter waar je of jullie blij van worden! Uiteindelijk heb je dan elke dag en voor jaren, plezier ervan. 

Wil je een persoonlijk interieurontwerp en advies? Stuur me een mail naar: info@studioderks.nl met een korte beschrijving wat het project en wat je wensen zijn. Met foto’s en van de bestaande ruimte.
Of bel me: 06-559 46 696

Hieronder het stappenplan hoe we te werk gaan:

Fase 1: Concept ontwerp

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en eisen om te weten hoe je woont en wat je wensen zijn voor je tuin. Met deze informatie maak ik een offerte. Na goedkeuring hiervan ga ik voor je aan de slag. Ik maak één of meerdere concept ontwerpen, die de basis vormen voor het verdere ontwerp. We bekijken samen de verschillende ideeën, kijken naar de indeling en bespreken de voors en tegens. Hieruit ontstaat een duidelijk beeld waarmee ik verder kan met het ontwerp.

Fase 3: Definitief ontwerp

Het is het grote moment: alles komt samen! Het ontwerp en de stalen liggen nu voor je op tafel en in het 3D-ontwerp op de computer krijg je een realistisch beeld van de indeling. Van terras en beplanting, nu voel je de sfeer van de tuin, waar alles bij elkaar komt.

Fase 2: Tussentijds ontwerp

Het ontwerp krijgt steeds meer vorm. Na het eerste concept overleg zijn de ideeën samengevoegd en zijn we weer een stap verder in het proces. Omdat het maatwerk is en afgestemd op jullie wensen, bespreken we praktische zaken indien nodig. Zo heb ik nu meer informatie en hebben jullie een beter idee van hoe het ontwerp eruit kan komen te zien.

Fase 4: Realisatie en styling

Tijd om aan de slag te gaan! Of je het nu zelf doet of met mijn hulp, alles staat op papier en het volgen van het lijstje is makkelijk. Van harde materialen tot verlichting en beplanting, alles is duidelijk beschreven en kan op jouw tempo worden uitgevoerd. Na de basis zijn de meubels aan de beurt en als laatste de styling, het puntje op de i voor het complete plaatje. Onthoud dat jouw tuin om in te leven is, geen showroom. Geniet ervan!

Review

Esther
Kleur-, interieur- en stylingadvies voor praktijkruimte
Lees verder
“Ik word helemaal blij van de praktijkruimte, het wordt zo mooi!”
Kees
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
“Mijn ouders vonden het cadeau: de QuickScan interieuradvies allebei erg waardevol, er gaat zeker iets mee gedaan worden”.
Freddy
Compleet Interieurontwerp woonkamer
Lees verder
Een interieurontwerp gemaakt met indeling, kleur en materiaaladvies. Maar ook meegedacht om een persoonlijke wand met familiefoto’s zo te integreren, dat het een mooi geheel werd. “Hoe krijg je het voor elkaar, om dit voor ons te bedenken! We zijn er ontzettend blij mee”
Marieke
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
De hal en trappenhuis was nu aan de beurt om geschilderd te worden. “7 jaar geleden heb je me eens een kleurenadvies gegeven en ik ben nog steeds heel blij met mijn kleuren.. Maar nu heb ik hulp nodig voor de 1e verdieping”
Jan
Quickscan interieuradvies aan huis:
Lees verder
Kleur en indelingadvies voor de woonkamer. “We genieten eigenlijk nog van jouw aanpak en adviezen. Dit was echt wat we nodig hadden.”
Kitty
Keukenontwerp
Lees verder
“Ilse luistert goed en leeft zich in. Ze is creatief, oplossingsgericht! Het keukenontwerp is echt iets heel anders uitgekomen dan we zelf gedacht hadden”.
Kaemingk
Fotostyling voor brochures
Lees verder
De foto’s zijn prachtig geworden! Geslaagd project was het! Hoorde al dat het wel koude dagen waren, maar dat is er niet aan af te zien. Dank voor je styling hulp!
Ingeborg
Interieurontwerp leefkeuken en woonkamer:
Lees verder
“De keuken is zo’n prettige leefruimte geworden. Door je adviezen is het geluid nu ook prettig in een ruimte met allemaal harde materialen."
Veronique
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
Mijn man en ik hadden moeite om in ons nieuwe huis samen tot mooie kleuren te komen voor de woonkamer. Na een kleuradvies van Ilse waren we eruit. Nu deze kleuren op de muren zitten voelt het echt als ons huis en het is elke dag weer genieten. Enorm blij met het fijne contact met Ilse, ze is adequaat en voelt goed aan wat we zochten maar nog niet wisten. Dank!
Geurtje
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
We zijn blij met het kleurenadvies van Ilse, zo komt de woonkamer rustig over. Ilse heeft alle tijd genomen om te zorgen dat balans terugkomt met ons interieur. Dankzij Studio Derks is onze kamer één geheel geworden We zijn zeer tevreden over de communicatie en het ontwerp dat is gemaakt.
Marten
Interieurontwerp woonkamer
Lees verder
Door de Ilse te betrekken in onze plannen zijn we tot een compleet geheel gekomen, waarbij alles bij elkaar past. Bedankt
Anja
Interieurontwerp woonkamer
Lees verder
Wij weten heel goed wat wij wel en niet mooi vinden. Maar wij hadden geen idee hoe wij dit in ons interieur moesten toepassen. Ilse heeft ons daar heel goed bij geholpen en ons handvatten gegeven voor het uitzoeken van kleuren en materialen en voor de indeling van onze woonkamer en keuken. Gewerkt voor particulieren o.a. in: Renkum, Oosterbeek, Arnhem, Lunteren, Barneveld, Wageningen, Huissen, Dronten, Hillegom, Heteren, Almere, Ede, Arnhem. Zakelijke klanten o.a. Isric, Kaemingk, Garden Impressions, Karwei, Gamma, Histor, Flexa, Noordendijck, D’ Oude Bloemensmidse, VTwonen & Design beurs, In de Wolken Festival, Stark Totaal B.V.
Previous
Next