Interieuradvies aan huis.

Hoe fijn is het, te kunnen sparren met iemand, die je woonstijl begrijpt en bijpassende tips aanreikt.

Hou je van een combinatie van woonstijlen – een eclectisch interieur, het klopt nog niet helemaal ? Sparren over de indeling, kleuren  en materialen? Plannen voor een verbouwing, keuken of badkamer? De verbouwing heeft ook effect op de verlichting en daarbij heb je hulp nodig.
Je hebt mooie decoratie, maar de styling lukt je niet?
Mooi moment voor een interieuradvies-aan-huis!

Wil je sparren met een professionale interieurontwerpster?

Van te voren overleggen we telefonisch  maximaal een kwartier, wat we allemaal kunnen bespreken. 
Tijdens het Interieuradvies  aan huis, bespreken we al je vragen over je interieur. Nu kun je al je woonvragen stellen! We brainstormen over je interieur, lossen knelpunten op en ik beantwoorden al je vragen. Met mijn jarenlange kennis, weet ik altijd passende oplossingen te bedenken.
Verzamel van te voren afbeeldingen, (wat je mooi vindt) materialen en noteer al je vragen.

Ik adviseer je, afgestemd op jou wensen en woonstijl. Ter plekke maak ik schetsen en teken op schaal de mogelijke indeling(en) ideeën.

Door mijn werkwijze, krijg ik snel in beeld, wat je smaak en woonstijl is. Dit vormt de basis om goed advies te kunnen geven. Een interieur waar jij je prettig bij voelt.

Tijdsduur: 3 uur.
Mocht blijken dat we meer tijd nodig hebben, dan overleggen we dat ter plekke.
Investering: €395,-
incl. BTW. Exclusief reiskosten €0.30 per km buiten een straal van 25 km van Renkum.
Hebben we meer tijd nodig? Geen probleem,  dan berekenen we het achteraf.

TIP:
Ook een geweldig cadeau voor de feestdagen of als verjaardags of huwelijkscadeau!

Een Eclectisch interieur

Werkwijze

Duur: 3 uur
Investering: €395,- 
incl. BTW. Exclusief reiskosten €0.30 per km buiten een straal van 25 km van Renkum.

Fijn wonen willen we allemaal.

Maar soms heb je hulp nodig om het interieur tot een compleet en fijn geheel te maken.

Met mijn kennis en expertise kan ik je daarbij helpen. Je interieur verandert zo in “een fijne leefomgeving”, dat zo vertrouwd en vanzelfsprekend ” jij” uitstraalt. Ik zorg voor een op jou afgestemde, complete combinatie waar jij gelukkig, blij en warm van wordt. Of je nu van Modern, Industrieel, Retro en Landelijk houdt, of een mix ervan? Geen probleem, door mijn werkwijze kom ik er gauw achter waar je of jullie blij van worden! Uiteindelijk heb je dan elke dag en voor jaren, plezier ervan. 

Wil je een persoonlijk interieurontwerp en advies? Stuur me een mail naar: info@studioderks.nl met een korte beschrijving wat het project en wat je wensen zijn. Met foto’s en van de bestaande ruimte.
Of bel me: 06-559 46 696

 

Review

Esther
Kleur-, interieur- en stylingadvies voor praktijkruimte
Lees verder
“Ik word helemaal blij van de praktijkruimte, het wordt zo mooi!”
Kees
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
“Mijn ouders vonden het cadeau: de QuickScan interieuradvies allebei erg waardevol, er gaat zeker iets mee gedaan worden”.
Freddy
Compleet Interieurontwerp woonkamer
Lees verder
Een interieurontwerp gemaakt met indeling, kleur en materiaaladvies. Maar ook meegedacht om een persoonlijke wand met familiefoto’s zo te integreren, dat het een mooi geheel werd. “Hoe krijg je het voor elkaar, om dit voor ons te bedenken! We zijn er ontzettend blij mee”
Marieke
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
De hal en trappenhuis was nu aan de beurt om geschilderd te worden. “7 jaar geleden heb je me eens een kleurenadvies gegeven en ik ben nog steeds heel blij met mijn kleuren.. Maar nu heb ik hulp nodig voor de 1e verdieping”
Jan
Quickscan interieuradvies aan huis:
Lees verder
Kleur en indelingadvies voor de woonkamer. “We genieten eigenlijk nog van jouw aanpak en adviezen. Dit was echt wat we nodig hadden.”
Kitty
Keukenontwerp
Lees verder
“Ilse luistert goed en leeft zich in. Ze is creatief, oplossingsgericht! Het keukenontwerp is echt iets heel anders uitgekomen dan we zelf gedacht hadden”.
Kaemingk
Fotostyling voor brochures
Lees verder
De foto’s zijn prachtig geworden! Geslaagd project was het! Hoorde al dat het wel koude dagen waren, maar dat is er niet aan af te zien. Dank voor je styling hulp!
Ingeborg
Interieurontwerp leefkeuken en woonkamer:
Lees verder
“De keuken is zo’n prettige leefruimte geworden. Door je adviezen is het geluid nu ook prettig in een ruimte met allemaal harde materialen."
Veronique
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
Mijn man en ik hadden moeite om in ons nieuwe huis samen tot mooie kleuren te komen voor de woonkamer. Na een kleuradvies van Ilse waren we eruit. Nu deze kleuren op de muren zitten voelt het echt als ons huis en het is elke dag weer genieten. Enorm blij met het fijne contact met Ilse, ze is adequaat en voelt goed aan wat we zochten maar nog niet wisten. Dank!
Geurtje
Quickscan interieuradvies aan huis
Lees verder
We zijn blij met het kleurenadvies van Ilse, zo komt de woonkamer rustig over. Ilse heeft alle tijd genomen om te zorgen dat balans terugkomt met ons interieur. Dankzij Studio Derks is onze kamer één geheel geworden We zijn zeer tevreden over de communicatie en het ontwerp dat is gemaakt.
Marten
Interieurontwerp woonkamer
Lees verder
Door de Ilse te betrekken in onze plannen zijn we tot een compleet geheel gekomen, waarbij alles bij elkaar past. Bedankt
Anja
Interieurontwerp woonkamer
Lees verder
Wij weten heel goed wat wij wel en niet mooi vinden. Maar wij hadden geen idee hoe wij dit in ons interieur moesten toepassen. Ilse heeft ons daar heel goed bij geholpen en ons handvatten gegeven voor het uitzoeken van kleuren en materialen en voor de indeling van onze woonkamer en keuken. Gewerkt voor particulieren o.a. in: Renkum, Oosterbeek, Arnhem, Lunteren, Barneveld, Wageningen, Huissen, Dronten, Hillegom, Heteren, Almere, Ede, Arnhem. Zakelijke klanten o.a. Isric, Kaemingk, Garden Impressions, Karwei, Gamma, Histor, Flexa, Noordendijck, D’ Oude Bloemensmidse, VTwonen & Design beurs, In de Wolken Festival, Stark Totaal B.V.
Vorige
Volgende