Werkwijze Studio Derks

Fijn wonen willen we allemaal.
Maar soms heb je hulp nodig om het interieur tot een compleet en fijn geheel te maken.

Met mijn kennis en expertise kan ik je daarbij helpen. Je interieur verandert zo in “een fijne leefomgeving”, dat zo vertrouwd en vanzelfsprekend ” jij” uitstraalt. Ik zorg voor een op jou afgestemde, complete combinatie waar jij gelukkig, blij en warm van wordt. Of je nu van Modern, Industrieel, Retro en Landelijk houdt, of een mix ervan? Geen probleem, door mijn werkwijze kom ik er gauw achter waar je of jullie blij van worden! Uiteindelijk heb je dan elke dag en voor jaren, plezier ervan. 

Wil je een persoonlijk interieurontwerp en advies? Stuur me een mail naar: info@studioderks.nl met een korte beschrijving wat het project en wat je wensen zijn. Met foto’s en van de bestaande ruimte.

Hieronder het stappenplan hoe we te werk gaan:

 

Foto rechts: 
Resultaat bij een klant in Huissen, na een interieurontwerp met kleur en materiaaladvies van Studio Derks.

Interieurontwerp en advies STUDIO DERKS

Fase 1: Concept ontwerp

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en eisen om te weten hoe je woont en wat je wensen zijn voor je tuin. Met deze informatie maak ik een offerte. Na goedkeuring hiervan ga ik voor je aan de slag. Ik maak één of meerdere concept ontwerpen, die de basis vormen voor het verdere ontwerp. We bekijken samen de verschillende ideeën, kijken naar de indeling en bespreken de voors en tegens. Hieruit ontstaat een duidelijk beeld waarmee ik verder kan met het ontwerp.

Fase 3: Definitief ontwerp

Het is het grote moment: alles komt samen! Het ontwerp en de stalen liggen nu voor je op tafel en in het 3D-ontwerp op de computer krijg je een realistisch beeld van de indeling. Van terras en beplanting, nu voel je de sfeer van de tuin, waar alles bij elkaar komt.

Fase 2: Tussentijds ontwerp

Het ontwerp krijgt steeds meer vorm. Na het eerste concept overleg zijn de ideeën samengevoegd en zijn we weer een stap verder in het proces. Omdat het maatwerk is en afgestemd op jullie wensen, bespreken we praktische zaken indien nodig. Zo heb ik nu meer informatie en hebben jullie een beter idee van hoe het ontwerp eruit kan komen te zien.

Fase 4: Realisatie en styling

Tijd om aan de slag te gaan! Of je het nu zelf doet of met mijn hulp, alles staat op papier en het volgen van het lijstje is makkelijk. Van harde materialen tot verlichting en beplanting, alles is duidelijk beschreven en kan op jouw tempo worden uitgevoerd. Na de basis zijn de meubels aan de beurt en als laatste de styling, het puntje op de i voor het complete plaatje. Onthoud dat jouw tuin om in te leven is, geen showroom. Geniet ervan!