Over Ilse Derks

persoonlijk – betrokken – samen – mix van stijlen – creatief – lef – denk in mogelijkheden.

Als tiener werd ik verliefd op een bloemenwinkel in Arnhem. Ik wist direct dat ik hier iets mee wilde doen.  Ik heb een opleiding bloemschikken-binden gevolgd en een kunstopleiding voor bloemisten.  Een aantal jaar heb ik in bloemenwinkels gewerkt. Maar vanwege allergie voor bloemen, moest ik op zoek naar iets nieuws.
Ik ben opnieuw mijn creatieve passie gaan volgen en begonnen met een opleiding tot interieurontwerper-stylist.
Met vakken als:
Binnenhuisarchitectuur: (materialenkennis, ruimtelijke vormgeving, ontwerp- en inrichtings-technieken.) en
Interieurstyling (kleur, vormgeving, ontwerptrends en interieurstyling.)
Mijn kleurgebruik vanuit de bloemenwinkel komt hier goed van pas en mijn liefde voor bloemen en planten blijft nog steeds bestaan.

Ik combineer graag verschillende woonstijlen. Zoals bv. modern, industrieel, retro/vintage en landelijk, (hallo eclectische stijl!)
om jouw persoonlijke smaak en woonruimte perfect te combineren en ervoor te zorgen dat je op jou manier fijn kunt wonen.

Mijn passie voor interieurontwerp gaat hand in hand met mijn liefde voor moeder aarde. Daarom werk ik graag met duurzame materialen om ons klimaat te beschermen. Dit betekend bijvoorbeeld het gebruik van milieuvriendelijke verf en het recyclen van oude meubels, gerecyclede stoffen  en bouwmaterialen

Mijn stijl
Mijn stijl is sfeervol, eigentijds en met kleur, Soms fel, maar alles afgestemd op de persoon.
Functionaliteit is belangrijk in mijn interieurontwerpen. Ik streef ernaar om al je wensen en eisen zo goed mogelijk te volgen in het ontwerp, zodat je fijn kunt wonen.

Ilse Derks