Plantenliefhebber in actie: Een Unieke Planten-plateau

Ik ben altijd al een plantenliefhebber geweest, en dat is nog steeds zo. Een van mijn mooiste planten is mijn Strelitzia Nicolai, die in de loop der jaren flink is uitgedijd en zich duidelijk op haar gemak voelt.

Maar de standaard plantentrolley sprak me niet aan. Ik ging op zoek naar iets dat beter bij mijn stijl paste. Al enige tijd heb ik thuis met handgemaakte Marokkaanse tegels in diverse kleuren, bekend als de Bejmate tegels liggen. De charme van deze imperfecte tegels heeft mijn hart gestolen. Mijn liefde voor groene/blauwe tinten is goed vertegenwoordigd door deze tegels, die een rustgevend visueel effect creëren. Ik houd de rest van de inrichting bewust rustig om de balans te behouden.

Ik ben enorm blij met het plantenplateau dat mijn vriend Frans, voor me heeft gemaakt. Hij is een expert in het creëren van prachtige badkamers en heeft daarom ook de randen en zijkanten van het plateau in verstek gezaagd, waardoor het er professioneel uitziet. Heb jij een mooie blikvanger in huis of ben je op zoek naar iets speciaals? Ik kan me je meedenken zodat het helemaal bij jou past!