Fotostyling tuinmeubelen Kaemingk Season Decorations

Voor Kaemingk Season Decorations, een importeur van o.a. tuinmeubelen, beelden, bloempotten en decoratie, verzorg ik de styling van de foto’s. Dit om een goed en sfeervol beeld te creëren. Ik verzorg styling voor o.a. tuinmeubelen en kerst. Maar ook heb ik de styling voor bloemenvazen en plantenbakken gedaan. Ik zorg voor bloemen, planten en aanverwante artikelen, die aansluiten bij de stijl waarin de foto’s moeten worden, dit keer dus een strandsfeer/ vakantiegevoel. Met mijn achtergrond als bloemist is dit een feestje om te mogen doen. Deze foto’s worden gebruikt voor in  brochures en verdere reclame-uitingen voor alle klanten over de hele wereld. De foto’s worden of in Aalten (de Achterhoek) of op locatie verspreid in Nederland gemaakt.