Fotostyling tuinmeubelen Kaemingk Season Decorations

Onder de leiding van de beeldcoördinator bij Kaemingk Season Decorations, een grote importeur van tuinmeubelen, beelden, bloempotten en decoratieve artikelen, vervul ik mijn rol als freelance stylist.
Mijn voornaamste taak is het verzorgen van de styling voor foto’s met als doel aantrekkelijke en sfeervolle beelden te creëren. Mijn expertise in styling strekt zich uit tot verschillende productcategorieën, waaronder tuinmeubelen, bloempotten, vazen, decoratie, maar ook kerstartikelen. Ik selecteer zorgvuldige bloemen, planten en aanverwante decoraties die naadloos worden aangesloten bij de mogelijke sfeer en stijl van de foto’s. In dit geval streven we naar een ontspannen strandsfeer en een vakantiegevoel.
Met mijn achtergrond als ervaren bloemist, ervaar ik dit als een inspirerende uitdaging.

De foto’s worden ingezet in brochures en diverse marketingmaterialen worden wereldwijd verspreid onder onze diverse klanten. Deze opnames worden zowel in Aalten (de Achterhoek) als op locaties door heel Nederland gemaakt, om aan de wensen van onze klanten te voldoen.