Fotostyling tuinmeubelen Kaemingk Season Decorations

Als freelance stylist werk ik nauw samen met de beeldcoördinator van Kaemingk Season Decorations, een vooraanstaande importeur van tuinmeubelen, decoraties en bloempotten. Mijn specialiteit is het creëren van aantrekkelijke en sfeervolle foto’s voor diverse productcategorieën, waaronder tuinmeubelen, bloempotten, vazen en kerstartikelen.

Met mijn achtergrond als ervaren bloemist selecteer ik met zorg bloemen, planten en decoraties die perfect aansluiten bij de gewenste sfeer van de foto’s. Voor dit project richten we ons op een ontspannen strandsfeer en een vakantiegevoel, wat voor mij een inspirerende uitdaging is.

De foto’s die ik style worden wereldwijd gebruikt in brochures en marketingmaterialen voor onze diverse klanten. Deze opnames worden zowel in Aalten (de Achterhoek) als op locaties door heel Nederland gemaakt, om zo aan de wensen van onze klanten te voldoen.