Interieuradvies/ kleuradvies – aan – huis in Renkum

Interieuradvies en Kleuradvies bij u thuis in Renkum.

Voor de bewoners van dit prachtige, vergelijkbare Engelse landhuis in Renkum (nabij Wageningen in Gelderland), heb ik kleuradvies gegeven. Dit jonge gezin wilde graag kleur toevoegen aan hun huis, maar had moeite om de juiste keuzes te maken. Elk huis heeft zijn eigen unieke charme, en mijn doel is altijd om iets extra’s te voegen dat de eigen sfeer van een woning nog meer indirect is. Echter, dit huis had een sterke eigen identiteit.

Onze uitdaging lag bij het vinden van de juiste balans tussen de persoonlijke stijl van het gezin en de karakteristieke kenmerken van de woning uit 1905. Na een goed overleg van de stijlvoorkeuren hebben we een selectie van kleuren gemaakt die perfecte aansloten bij hun wensen.

Deze kleuren, subtiel en opbeurend, hebben de bestaande sfeer van de woning behouden en beheerd met een eigentijdse uitstraling die perfect bij het jonge gezin past. Het resultaat is een warm en gastvrij thuis. De basis is gelegd, nu resten enkel nog de finishing touch.

REVIEW:

Mijn man en ik hadden moeite om in ons nieuwe huis samen tot mooie kleuren te komen voor de woonkamer. Na een kleuradvies van Ilse waren we eruit. Nu deze kleuren op de muren zitten voelt het echt als ons huis en het is elke dag weer genieten. Enorm blij met het fijne contact met Ilse, ze is adequaat en voelt goed aan wat we zochten maar nog niet wisten. Dank!