Interieurontwerp en advies woonkamer en keuken in Huissen (gld)

Interieurontwerp en Advies voor Woonkamer en Keuken in Huissen

Voor deze familie heb ik een gepersonaliseerd interieurontwerp en moodboard gemaakt, volledig afgestemd op hun eigen smaak en stijl.

Dit geeft aan als de leidraad voor het kleur- en materiaaladvies met betrekking tot de muren, meubels en verlichting. Mocht de bank ooit aan vervanging toe zijn, dan heb ik al een prachtig alternatief paraat in het advies. Zie je het leuke oude stoeltje, deze is opnieuw gestoffeerd in een vrolijke kleur. 
Het biedt een volledig beeld van hoe de woonkamer zou kunnen worden.

Om de zithoek een zekere afzondering te geven, heb ik voorgesteld om de wand tussen de zit- en eethoek iets te verlengen met een oud glas-in-loodraam. De bewoonster is direct op zoek gegaan naar een charmant raam en heeft een prachtig exemplaar gevonden. Dit raam opvallend een bijzondere sfeer toe die perfect past bij het huis en de bewoners.

De vloer is zorgvuldig geschuurd en opnieuw behandeld, waardoor deze nu een rustige maar warme uitstraling heeft. Daarna zijn de stukadoor en schilder aan de slag gegaan. De wanden zijn strak gemaakt, vervolgens geschilderd en voorzien van twee verschillende soorten behang.

Om het geheel een persoonlijk tintje te geven, zijn de familiealbums doorgespit en zijn bijna alle foto’s verplaatst naar zwart-wit, behalve één speciale foto van de wintersport. Deze was helemaal zwart-wit, maar de onderkant van het snowboard had een oranje tint. Dit element hebben we behouden als een leuke verrassing.

De woonkamer voelt nu aan als een eigentijdse, warme, uitnodigende en gezellige ruimte, helemaal in lijn met de persoonlijkheid van deze familie!