Woonkamer Huissen
ZIthoek woonkamer
doorkijk naar de keuken

Interieurontwerp en advies woonkamer en keuken Huissen.

Voor de familie heb ik een interieurontwerp en een moodboard gemaakt, volledig afgestemd op hun smaak en stijl.

Dit vormde de basis voor het kleur- en materiaaladvies voor de wanden, meubels en verlichting. Als de bank vervangen moet worden, heb ik al een mooie in het advies klaarstaan. Zie je het leuke oude stoeltje, deze is opnieuw gestoffeerd in een bijpassende kleur.
Met als resultaat, een compleet beeld hoe de woonkamer kan worden.

Om de zithoek iets af te schermen, heb ik aangeraden om de wand tussen de zit- en eethoek iets te verlengen, met een oud glas-in-loodraam. De bewoonster is direct op zoek gegaan naar een leuk raam. Ze heeft een hele mooie gevonden. Een sfeermaker, die past bij het huis en bij de stijl van zijn bewoners.
De vloer volledig geschuurd en opnieuw behandeld. Zo kreeg hij een rustige maar warme uitstraling. Daarna zijn de stukadoor en de schilder bezig geweest. De wanden zijn strak gemaakt en uiteindelijk geschilderd en van 2 verschillende soorten behang voorzien.
Om het geheel persoonlijk te maken, zijn de familiealbums doorgespit en heb ik de foto’s bijna allemaal zwartwit aangepast. Behalve een foto van de wintersport. Deze was al zwartwit, maar de onderkant van de snowboard was oranje. Dit heb ik zo gelaten… als verrassingselement.
De woonkamer voelt nu als een eigentijdse, warme, gastvrije en gezellige ruimte, precies zoals de familie is!

Voor de familie heb ik een interieurontwerp en een paar moodboards gemaakt, volledig afgestemd op hun smaak en stijl. 

Dit vormde de basis voor het kleur- en materiaaladvies voor de wanden, meubels en verlichting. Als de bank vervangen moet worden, heb ik al een mooie in het advies klaarstaan. Zie je het leuke oude stoeltje, deze is opnieuw gestoffeerd in een bijpassende kleur. 
Met als resultaat, een compleet beeld hoe de woonkamer kan worden.

Om de zithoek iets af te schermen, heb ik aangeraden om de wand tussen de zit- en eethoek iets te verlengen, met een oud glas-in-loodraam. De bewoonster is direct op zoek gegaan naar een leuk raam. Ze heeft een hele mooie gevonden. Een sfeermaker, die past bij het huis en bij de stijl van zijn bewoners.
De vloer volledig geschuurd en opnieuw behandeld. Zo kreeg hij een rustige maar warme uitstraling. Daarna zijn de stukadoor en de schilder bezig geweest. De wanden zijn strak gemaakt en uiteindelijk geschilderd en van 2 verschillende soorten behang voorzien.
Om het geheel persoonlijk te maken, zijn de familiealbums doorgespit en heb ik de foto’s bijna allemaal zwartwit aangepast. Behalve een foto van de wintersport. Deze was al zwartwit, maar de onderkant van de snowboard was oranje. Dit heb ik zo gelaten… als verrassingselement.
De woonkamer voelt nu als een eigentijdse, warme, gastvrije en gezellige ruimte, precies zoals de familie is!

CONTACTINFORMATIE

Van Ingenweg 25
6871 EM Renkum

T: 06 55946696
E: info@studioderks.nl

Privacyverklaring >

Pin It on Pinterest