Tuinontwerp

Tuinontwerp door Studio Derks 

nieuw!! Brainstorm Sessie TuinDesign

Wil je je tuin nieuw leven inblazen?
Boek dan nu een persoonlijke Brainstorm Sessie TuinDesign! Vrijdag 29 maart of zaterdag 30 maart, tussen 10.00 uur en 17.00 uur.
In 50 minuten bespreken we jouw wensen, eisen en stijlvoorkeuren. Samen gieten we al de ideeën in een tuinschets die perfect bij jou en jouw huis past. We bespreken de lay-out en zoeken naar de ideale indeling. De schets wordt met potlood op tekenpapier getekend en ingekleurd, zodat je een levendig beeld krijgt van hoe je jouw tuin kunt laten aansluiten op jouw leefstijl. Ontdek ook hoe je met materiaalgebruik en styling de sfeer kunt versterken.

Laat je inspireren en maak van jouw tuin een ware eyecatcher!”
En wil je meer tijd voor uitgebreid advies? Dan kun je een extra boeking maken!

 

Ontdek jouw droomtuin met mijn expertise! Een harmonieus en persoonlijk buitenverblijf is essentieel voor het perfecte thuisgevoel.
Een tuin die volledig past bij jou interieur.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-brainstorm-sessie-tuindesign-862936876427

Laat mij je begeleiden bij het creëren van een tuin die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en aansluit bij je levensstijl.

Of je groene vingers hebt of juist kiest voor gemak, ik ontwerp een tuin en gebruik materialen die bij jouw stijl passen, of dat nu modern, industrieel, vintage/retro, landelijk of een mix is.

Door mijn werkwijze ontdek ik snel waar jij of jullie blij van worden! Het resultaat? Langdurig dagelijks genot.

Interesse in een persoonlijk tuinontwerp en advies? E-mail naar info@studioderks.nl met je project en wensen, inclusief foto’s van de huidige ruimte. Samen maken we van jouw tuin een prachtige en functionele buitenruimte om elke dag van te genieten.

foto rechts: Kaemingk  B.V.
Styling: Studio Derks

Fase 1: Concept ontwerp

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en eisen om te weten hoe je woont en wat je wensen zijn voor je tuin. Met deze informatie maak ik een offerte. Na goedkeuring hiervan ga ik voor je aan de slag. Ik maak één of meerdere concept ontwerpen, die de basis vormen voor het verdere ontwerp. We bekijken samen de verschillende ideeën, kijken naar de indeling en bespreken de voors en tegens. Hieruit ontstaat een duidelijk beeld waarmee ik verder kan met het ontwerp.

Fase 3: Definitief ontwerp

Het is het grote moment: alles komt samen! Het ontwerp en de stalen liggen nu voor je op tafel en in het 3D-ontwerp op de computer krijg je een realistisch beeld van de indeling. Van terras en beplanting, nu voel je de sfeer van de tuin, waar alles bij elkaar komt.

Fase 2: Tussentijds ontwerp

Het ontwerp krijgt steeds meer vorm. Na het eerste concept overleg zijn de ideeën samengevoegd en zijn we weer een stap verder in het proces. Omdat het maatwerk is en afgestemd op jullie wensen, bespreken we praktische zaken indien nodig. Zo heb ik nu meer informatie en hebben jullie een beter idee van hoe het ontwerp eruit kan komen te zien.

Fase 4: Realisatie en styling

Aan de slag met jouw tuin! Met een duidelijk plan op papier kun je zelfstandig of met mijn hulp aan de slag. Alles is overzichtelijk beschreven, van harde materialen tot verlichting en beplanting. Volg het lijstje op jouw eigen tempo. Na de basis is het tijd voor de meubels en als laatste de styling, de finishing touch voor het complete plaatje, eventueel met mijn hulp. En dan… heerlijk genieten van je tuin!