Mijn klant had een prachtige keuken aangeschaft, maar twijfelde over de kleur van het aanrechtblad, kleur voor het nieuwe aluminumkozijn en tegels. Ik heb haar geholpen en mijn klant en haar man zijn dolblij met het eindresultaat.

Interieur- en kleuradvies leefkeuken, Renkum

Voor mijn klant mocht ik mijn creatieve Touch toevoegen aan haar gloednieuwe keukenproject! Ze had een prachtige nieuwe keuken aangeschaft, maar zat in tweestrijd over de kleur van het aanrechtblad. Ik heb geholpen met een kleur- en materiaaladvies dat haar keuken naar een hoger niveau tilt.

Niet alleen dat, maar we hebben ook samen de perfecte kleur gekozen voor haar nieuwe aluminium kozijn, dat naast de keuken staat. Het was een uitdaging om ervoor te zorgen dat de kleur aan de binnenkant niet te donker wordt, vanwege de schaduw. En laten we niet vergeten dat het er aan de buitenkant ook fantastisch moest uitzien en naadloos moest aansluiten bij de stijl van haar huis.

En laten we de mooie tegels niet vergeten! Ze had verschillende prachtige tegels,  maar wilde graag wat advies over welke tegel het beste bij de keuken en haar woonstijl zou passen. De gekozen tegel past perfect met zowel de keuken als haar persoonlijke woonstijl. Samen met haar man is ze nu dolblij met het eindresultaat. Een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een feest voor het oog, en helemaal afgestemd op hun unieke smaak en stijl.