Interieuradvies aan huis – Oosterbeek

Ik heb de bewoners van dit gezellige huis geholpen met advies over kleuren en indeling van hun woonkamer. 

De bewoners zochten naar richtlijnen voor kleur en indeling in hun woonkamer, met name vanwege het imposante handgemaakte dressoir, een dierbaar erfstuk van een familielid, dat een centrale plaats in de kamer innam.

Tijdens het interieuradvies aan huis heb ik uitgebreide tips en adviezen gegeven over hoe de woonkamer zo efficiënt en harmonieus mogelijk ingericht kon worden, passend bij de leefstijl van de bewoners. Het voorstel om de wand achter het dressoir een gedurfde kleur te geven werd met enthousiasme ontvangen en zorgde voor een evenwichtige uitstraling in de ruimte.

Het dressoir kreeg de ruimte die het verdiende en werd aangevuld met een verzameling gitaren, wat het tot een echte eyecatcher maakte.

Op basis van de favoriete kleuren van de bewoners, blauw en groen, zijn ze op zoek gegaan naar de ideale bank. De keuze viel op een prachtige groene bank die perfect samenging met de blauwe wand. Dankzij het lichtinval ontstond er een warme gloed op de blauwe muur, wat een verrassend en sfeervol effect gaf.

Het eindresultaat is een warme, uitnodigende woonkamer waar de bewoners zich volledig op hun gemak voelen. Met het interieuradvies-aan-huis hebben we een ruimte gecreëerd die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch en comfortabel voor het dagelijks leven.