Brainstorm Sessie Interieur en Tuin Design

Geef je interieur een frisse boost met een persoonlijke Brainstorm Sessie voor Interieur en Tuin!

In slechts 50 minuten duiken we in jouw wensen, eisen en stijlvoorkeuren. Samen schetsen we een interieurontwerp dat naadloos aansluit bij jou en je woning. We analyseren je plattegrond, kleurgebruik en materialen om de ideale inrichting te vinden. Met potlood tekenen we een gedetailleerde schets op papier, zodat je een levendige indruk krijgt van de mogelijkheden om je interieur aan te passen aan je levensstijl. Leer hoe materialen en styling de sfeer in je huis kunnen versterken.

Verlang je naar een thuis vol rust, schoonheid en functionaliteit? Of je nu droomt van een Boutique of Eclectisch interieur, wij helpen je graag je visie tot leven te brengen Kom dan naar onze exclusieve Brainstorm Sessie voor Interieur en Tuin, gevestigd in het charmante Harderwijk.

Bij ons draait alles om jou. Zowel Bianca als Ilse hebben hun eigen werkplek om samen met jou diep te brainstormen over de perfecte invulling van je buitenruimte.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Neem daarom de afmetingen van je woning mee, evenals recente foto’s en voorbeelden van interieurs die je inspireren. Dit helpt ons om een schets te maken die precies past bij jouw wensen.

Je boekt onze Brainstorm Sessie eenvoudig via de link. Heb je meer vragen of wil je meerdere ruimtes bespreken? Extra tijd is beschikbaar voor een uitgebreidere sessie.

De kosten voor onze Brainstorm Sessie voor Interieur en Tuin zijn €85,00 per sessie. Wees er snel bij, want onze agenda loopt snel vol!

De Brainstorm Sessie voor Interieur en Tuin vindt plaats op ons kantoor in Harderwijk, op Drielandendreef 42, 3845 CA Harderwijk.

We kijken ernaar uit om samen met jou je droominterieur te creëren!

Brainstorm sessie interieur & tuin design Tickets, zat, 20 apr. 2024 om 10:00 | Eventbrite

Zaterdag 20 april,
Zaterdag 25 mei,
Zaterdag 22 juni.

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan voor het interieur van je dromen!